Den Haag - Amsterdam - Katwijk

Full-time

Verhuur medewerker

In het filiaal werk je samen met je team en alle andere collega’s van HuurMaat om de klanten te voorzien van het juiste materieel. Onze klant staat steeds centraal. Klanten willen graag jouw advies, van boormachine tot hoogwerker. Jij helpt de klant met het juiste materieel uit ons omvangrijke verhuurassortiment.

Je zorgt voor een goede afwikkeling van het verhuurcontract. Natuurlijk draag je je steentje bij bij alle voorkomende werkzaamheden in het filiaal en daardoor heb je een hele afwisselende baan. Je bent flexibel en hebt technische affiniteit want ben je op transport, voer je kleine reparaties uit of onderhoud je machines. Natuurlijk zorg je ook samen met je collega’s voor een juiste uitstraling van je filiaal.

HuurMaat groeit dus ook voor de toekomst zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien. Op verschillende van onze vestigingen hebben we een plek voor een verhuurmedewerker om het team te versterken.

Kennis en Opleiding

  • LBO en/of MBO denk- en werkniveau verkregen door werkervaring of opleiding
  • In het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur BE
  • In het bezit van een VCA diploma of bereid deze te behalen

Competenties

  • Stress-bestendig, creatief met een groot probleemoplossend vermogen
  • Technische affiniteit en interesse in machines
  • Klant/ servicegerichte instelling
  • Daadkrachtig met een hands-on mentaliteit
  • Ervaring met MS-office pakket en interesse in geautomatiseerde systemen
  • Enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en geen 9 tot 5 mentaliteit

Aanbevelingen

  • Ervaring met verhuren van gereedschappen en machines

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de  Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk.
En…. geen dag is hetzelfde!

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Klik hier om direct te reageren. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Operationeel Manager, John Lieshout.
Hij is mobiel bereikbaar voor al je vragen op 06 – 5249 3961

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!