Randstad

Full-time

Teamleider

Als teamleider bij HuurMaat heb je een afwisselende én verantwoordelijke baan met inhoud. Je bent een belangrijke spil tussen onze verschillende verhuurlocaties in de Randstad.

Algemeen motiveer en stuur je in je rol als Teamleider de betreffende filiaalleiders aan. Hiermee bevorder je de samenwerking tussen de filialen in de regio en met de overige filialen. In de dagelijkse gang ben je het aanspreekpunt voor de filialen bij bijzonderheden en/of hulpvragen.

Commercieel gezien adviseer je (grote) klanten over het totale verhuurassortiment en het gebruik ervan. Verder ben je actief bezig met relatiebeheer en acquisitie in het marktgebied van de toegewezen regio. Uiteraard betekend dit ook dat je verantwoordelijk bent voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen. Je zorgt voor een representatieve uitstraling van filialen in de regio.

Operationeel houdt toezicht op verdeling van de dagelijkse werkzaamheden op de filialen in de regio. Je bent eindverantwoordelijk voor een efficiënte interne en externe transportplanning. Je houdt toezicht op de filiaaladministraties, zoals facturatie, voorraadbeheer, debiteurenbeheer en kascontrole van de filialen in de regio. Vooruitkijkend stel je materieelplanningen op voor de regio en maak je voorstellen voor investeringen.

Kennis en Opleiding

  • Technisch georiënteerd
  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van rijbewijs B(E)

Competenties

  • Leidinggevende vaardigheden
  • Goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden
  • People manager
  • Commercieel, initiatiefrijk, zelfstandig, flexibel en stressbestendig
  • Geen 9-5 mentaliteit

Aanbevelingen

  • Leidinggevende ervaring in de techniek en logistiek

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de  Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk.
En…. geen dag is hetzelfde!

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Klik hier om direct te reageren. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Operationeel Manager, John Lieshout.
Hij is mobiel bereikbaar voor al je vragen op 06 – 5249 3961

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!