Randstad

Full-time

Chauffeur toiletwagen

HuurMaat groeit!

HuurMaat is dé professionele verhuurder van gereedschappen, machines en bouwmaterieel voor in de Randstad. Het enthousiaste team van HuurMaat medewerkers staat iedere dag klaar om haar klanten te voorzien van de juiste materieel-oplossing. Met 8 verhuurlocaties in de Randstad is HuurMaat altijd dichtbij en is een stevige basis neergezet voor de groei-ambities van de onderneming. De komende jaren zal het netwerk in de Randstad en de verhuurvloot fors worden uitgebreid. Riool.nl en HuurMaat maken samen deel uit van de Barthen Groep.

Door de groei van de organisatie is op verschillende locaties de functie ontstaan van:

Chauffeur toiletwagen

Dit is jouw rol bij HuurMaat: Als chauffeur van onze toiletwagen heb jij een hele belangrijke rol binnen het team van HuurMaat. Jij bent ons gezicht naar de klant en zorgt er zelfstandig voor dat onze klanten voorzien zijn van schoon sanitair. Dagelijks ben je in de Randstad op pad om onze klanten te bezoeken, de gehuurde toiletten te reinigen en ook af te leveren of op te halen. Op de bouw, bij de gemeente, maar uiteraard ook bij heel veel evenementen. Je bent verantwoordelijk voor een eigen werkgebied en je hebt dagelijks contact met je collega’s op het hoofdkantoor en met je collega’s in de filialen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn. HuurMaat groeit, dus ook voor de toekomst zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Bij HuurMaat zoeken we mensen die bij ons passen en met ons vorm willen geven aan onze groeiambities. Mensen die niet bang zijn voor een stevige uitdaging in een omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je neemt een aantal vaardigheden mee die je in kunt zetten om samen met je team succesvol te zijn. We willen vooral graag de persoon achter het CV leren kennen. Wij denken dat je over de volgende eigenschappen moet beschikken om succesvol te kunnen zijn.

Binnen de Barthen Groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor eigen ontwikkeling en is geen dag hetzelfde.

Jij zet je in voor ons, wij voor jou! Wij bieden naast een gezellige werksfeer een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Kijk op www.huurmaat.nl voor meer informatie over onze organisatie.
Voor vragen over deze functie kun je terecht bij personeelszaken Karin Onos 071-5289100.

Wij drinken graag een kop koffie met je!

Kennis en Opleiding

  • Je bent stress-besteding, creatief en kunt zelfstandig werken;
  • Je bent woonachtig in de Randstad;
  • Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs B, bij voorkeur C;
  • Je hebt een klant/servicegerichte instelling;
  • Je bent enthousiast en bezit geen 9 tot 5 mentaliteit

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!