Amsterdam - Leiden - Katwijk

Full-time

Chauffeur BE

Als chauffeur BE heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn. Natuurlijk zorg je ook samen met je collega’s voor een juiste uitstraling van je filiaal en het wagenpark.

HuurMaat groeit dus ook voor de toekomst zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien. We hebben op verschillende van onze vestigingen een plek voor de juiste chauffeur BE om mee onderweg te gaan.

Kennis en Opleiding

  • Minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs BE
  • VCA basis certificaat of bereidt deze te behalen

Competenties

  • Stress-bestendig, creatief en een groot probleemoplossend vermogen
  • Technische affiniteit en interesse in machines
  • Klant/ servicegerichte instelling
  • Daadkrachtig en een hands-on mentaliteit
  • Enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbevelingen

  • Ervaring als BE chauffeur in de logistiek

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de  Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk.
En…. geen dag is hetzelfde!

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Klik hier om direct te reageren. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Operationeel Manager, John Lieshout.
Hij is mobiel bereikbaar voor al je vragen op 06 – 5249 3961

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!