Leiden

Full-time

Monteur bedrijfswagens

Samen met Riool.nl beschikt HuurMaat over een eigen, uitgebreid wagenpark. Hiermee worden al onze werkzaamheden binnen de Barthen Groep uitgevoerd. Op onze vestiging in Leiden hebben wij een modern en goed ingerichte werkplaats waar onze eigen technische dienst onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan voertuigen en materieel.

En daar hebben we een mooie plek voor een zelfstandige en allround monteur bedrijfswagens. Je bent bekend met alle merken en modellen voertuigen. Van klein tot groot. Je kent ze of bent bereid om verder te leren. Onze voertuigen zijn heel divers en vaak met allerlei hulpstukken. Zeker de moeite waard!

Als monteur maak je deel uit van het technische team waarin jouw rol is om de bedrijfsvoertuigen / machines van HuurMaat in een optimale technische- en optische staat te houden. Om dit te realiseren voer je het gewone onderhoud en eventuele reparaties uit aan de bedrijfsvoertuigen / machines en controleer je deze op de juiste werking. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op locatie storingen moet verhelpen of kleinere reparaties uit moet voeren.

Kennis en Opleiding

  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Techniek is jouw passie!
  • Flexibele werkinstelling en proactieve werkhouding
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent trots op het werk dat je levert!

Competenties

  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Techniek is jouw passie!
  • Flexibele werkinstelling en proactieve werkhouding
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent trots op het werk dat je levert!

Aanbevelingen

  • Ervaring met bedrijfsvoertuigen techniek

Barthen Groep

HuurMaat is onderdeel van de  Barthen Groep. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. We vinden vrijheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling heel belangrijk.
En…. geen dag is hetzelfde!

Jij zet je in voor ons, dus wij doen ons best voor jou! We bieden een prima salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling.

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Klik hier om direct te reageren. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Operationeel Manager, John Lieshout.
Hij is mobiel bereikbaar voor al je vragen op 06 – 5249 3961

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 3
2316 JX  Leiden

Contact

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij HuurMaat geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in rioolrenovaties zonder hakken of breken. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!